Meteen naar de inhoud

Over Chris

Chris Ouweneel (1976) studeerde een blauwe maandag journalistiek (stiekem nog een sluimerende droom). Hij startte zijn loopbaan 25 jaar geleden echter in de reclamewereld, in 2003 begon hij zijn eigen communicatiebureau CO | CONCEPT. Gaandeweg specialiseerde hij zich als interim-manager om als generalist organisaties in de volle breedte te optimaliseren.

Na verschillende directiefuncties bij Nederlandse en internationale ondernemingen focust hij zich tegenwoordig als management consultant om organisaties opnieuw gezond en succesvol te maken.

Als business coach begeleidt hij ondernemers, directieleden, MT’s en medewerkers op het snijvlak van hun business/job en persoonlijke ontwikkeling en groei.

Met masterclasses, workshops en redactionele bijdragen inspireert hij (aankomende) leiders waardoor zij daadwerkelijk gaan leiden met impact, in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Het vinden én voluit leven van je roeping en leadership development spelen hierin een voorname rol.

Als communicatiespecialist is hij werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van complexe Corporate Communicatie en PR-klussen (strategie tot uitvoering) gaat zijn hart sneller kloppen.

Chris is getrouwd met Jorien (www.mijnlevenisok.nl) en woont in en werkt vanuit Gorinchem.