Meteen naar de inhoud

Je hart volgen en dromen najagen…

In aanloop naar mijn 45e heb ik in het najaar van 2020 intensief aandacht besteed aan het opnieuw vinden en formuleren van mijn roeping; wie ben ik, wat zet ik in de wereld in beweging en wat laat ik achter.

Jakob van Wielink (www.deschoolvoortransitie.nl) heeft mij hierin op een geweldige manier begeleid. Het herontdekken van mijn roeping en de vertaalslag naar de verschillende rollen in mijn leven zie ik, naast een goede gezondheid, als het mooiste geschenk in het afgelopen jaar. Het was mijn droom om de roeping die bij mij hoort (en altijd al bij me heb gedragen) eindelijk voluit te mogen gaan leven. Die droom is uitgekomen!

“Ik ben een vriend en vader die aanvuurt tot leiderschap waardoor vastzittend potentieel loskomt om voluit geleefd te worden” — “een liefdevolle wakker-schudder die anderen inspireert te doen wat hen inspireert zodat iedereen de wereld verandert op zijn eigen unieke manier”.

CO.

Onlangs mocht ik 45 worden, een mooie leeftijd. Ook de leeftijd waarop ik 25 jaar werkzaam ben, waarvan iets meer dan helft als zelfstandig ondernemer. De laatste jaren heb ik -al dan niet ad interim- verschillende directiefuncties bekleed bij diverse (int.) bedrijven. Prachtige jaren waarvoor ik dankbaar ben, ik heb veel mogen geven, maar ook veel mogen ontvangen!

Om mijn roeping ook in mijn professionele leven écht te kunnen gaan leven, ben ik sinds enkele weken opnieuw als ondernemer gestart. Met Chris Ouweneel Management Consulting wil ik een impactvergroter zijn van mens, merk en organisatie:

  • Waardoor leiders (in welke positie dan ook) daadwerkelijk gaan leiden met impact; in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Transitie binnen leiderschap vormgeven is de toekomst belangrijker maken dan het verleden en bereid zijn te doen wat daarvoor nodig is.
  • Waardoor organisaties -met of zonder winstoogmerk- hun doelen en dromen realiseren waartoe zij eens zijn bedacht en opgericht. Opnieuw gezond en succesvol worden met de beste mensen op de juiste plek die ook nog eens de juiste dingen doen. Meer dan eens is radicale verandering nodig in alle facetten van het bedrijfsmodel om werkelijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Ik kijk er zeer naar uit om met mijn brede en jarenlange ervaring aan deze prachtige processen een bijdrage te mogen leveren.

In ontwikkeling…

Over het vinden én leven van jouw roeping, hoe ik tot het mijne ben gekomen en dat het van levensbelang is dat jij en ik dit verzilveren, schrijf ik op dit moment een (werk)boek en ontwikkel ik een boeiend programma voor leiders en ondernemers. Als je niet kunt wachten, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Leestip: Taal van Transitie “Je roeping als leider in een wereld van verandering”

Geplaatst op LinkedIn d.d. 5 februari 2021