Meteen naar de inhoud

Communicatie

Al meer dan 25 jaar zit ik in het communicatie-vak. Aan de klant- en bureauzijde werkte ik als ‘account-man’ voor nationale en internationale opdrachtgevers. In 2003 startte ik CO | CONCEPT dat na drie succesvolle jaren werd samengevoegd met Puntkomma Creatieve Communicatie.

Tot op de dag van vandaag voel ik mij als een vis in het water als er bijvoorbeeld vraagstukken m.b.t. corporate communicatie, interne communicatie, crisiscommunicatie of public relations en woordvoering op tafel komen.


Effectief contact met jouw doelgroep, dat is wat elke organisatie wil, met of zonder winstoogmerk. Het landschap aan communicatieoplossingen is echter dusdanig groot dat het simpelweg onmogelijk is om dit binnen één bureau onder te brengen.

Door mijn ervaring leg ik bloot wat jij als ondernemer, wat jij als hoofd communicatie, wat jij als bestuursvoorzitter exact nodig hebt. Meer klanten, een hogere naamsbekendheid, een beter contact met omwonenden, in de pers komen (of er juist uit blijven) en een warme band met de aandeelhouders zijn slechts enkele voorbeelden.

Aarzel niet om contact op te nemen om samen te verkennen hoe ik je kan bijstaan. In deze trajecten werk ik nauw samen met gekwalificeerde partners. In alle processen werken zij onder mijn directe verantwoordelijkheid en supervisie.

Je kunt mij ook contacten wanneer je opzoek bent naar een ad interim-oplossing voor bijvoorbeeld hoofd communicatie, marketing/communicatie-manager of woordvoerder/perschef. Hetzij persoonlijk dan wel via mijn netwerk kan ik zorgdragen voor de juiste invulling.