Meteen naar de inhoud

Ben je bereid om je eigen bedrijf op te blazen?

Inspiratie voor 2021 (en daarna…)

Ik lees, luister en kijk veel en voortdurend, met name over ontwikkelingen binnen bedrijven, leadership, strategie, finance en persoonlijke ontwikkeling. Onderwerpen die mij inspireren en handvatten geven, zowel zakelijk als in mijn persoonlijk leven. Het verrijkt en zet mij opnieuw aan het denken.

We hebben de keuze uit onnoemelijk veel materiaal. Boeken, docu’s, webinars, podcasts, etc. Na het lezen, kijken of luisteren zijn we vaak kortstondig geactiveerd. Maar doen we er ook wat mee, ook voor de langere termijn? Verzilveren we echt nieuw opgedane kennis. Delen en inspireren we ook anderen in onze directe omgeving?

Vandaag deel ik een samenvatting na het lezen en luisteren van Simon Sineks lessen uit het programma/zijn boek: The Infinite Game, ofwel Het Oneindige Spel

Lees hier verder.